Speedex Royal 25kg

25.00 

Speedex Royal on maistuva energiatäydennysrehu hevosille. Sen annostussuhteella 50/50 Speedex Royalia ja viljaa saavutetaan ihanteellinen loppusekoitus, jossa kaikki ravintoaineet ovat tasapainossa ja jolloin se vastaa erinomaista täysrehua. Soveltuu täydentämään kaikkien hevosten ja ponien ruokintaa. Tuote saatavilla vain myymälästä

tuotetunnus (SKU) SP2002 Osastot: , ,

Kuvaus

Speedex Royal 25kg on maistuva energiatäydennysrehu hevosille. Sen annostussuhteella 50/50 Speedex Royalia ja viljaa saavutetaan ihanteellinen loppusekoitus, jossa kaikki ravintoaineet ovat tasapainossa ja jolloin se vastaa erinomaista täysrehua. Soveltuu täydentämään kaikkien hevosten ja ponien ruokintaa. Annostellaan hevosen energiatarpeen, iän, koon ja käyttötarkoituksen mukaan. Speedex Royal 25kg sisältää nyt Mycosorb A+® – Hevosen turva homemyrkkyjä vastaan. Speedex hevosrehut sisältävät Bio-Mos® valmistetta, joka vahvistaa hevosten ja varsojen vastustuskykyä.

Pakkauskoot: 25 kg/säkki ja 600 kg/lava

Raaka-aineet: Vehnälese, ohra jauhettu, vehnä jauhettu, melassileike, viherjauho, pellavansiemen rouhe, kasviöljy, puristettu rypsi, ruokintakalkki, seosmelassi, vuorisuola, esiseos, soijarouhe, monokalciumfosfaatti, magnesiumoksiidi, Bio-Mos®, Yea-Sacc®, Sel-Plex®, Mycosorb A+®, lysiini, metioniini, aromiaine.

Tuote saatavilla vain myymälästä

Lisätiedot

Paino 25 kg
Tuotemerkki