Frank’s Pro Gold Total 60, 3kg/12kg

19.00 59.00 

Frank’s Pro Gold Total60 on puristustekniikalla valmistettu kuivaruoka, jonka pohjana ovat koiralle tärkeimmät ja luonnollisesti sopivimmat ravintoaineet: eläinperäinen proteiini ja eläinrasva. Total60 ei sisällä lainkaan viljagluteeneja tai muuta proteiinipitoisuutta keinotekoisesti nostavaa raaka-ainetta. Lähes 100% ruuan proteiinista ja täydet 100% rasvoista ovat eläinperäisiä.

Poista
tuotetunnus (SKU) PG1009 Osastot: ,

Kuvaus

Frank’s Pro Gold Total 60, 3kg/12kg. Saatavana 3 kg ja 12 kg pakkauksissa. 60 % eläinperäisiä raaka-aineita: I-laatuluokan tarkoin valikoituja lihoja*, kananmunaa, kananrasvaa sekä norjalaista lohiöljyä * kanaa (32 %), pohjoismaista kalaa (8 %), lammasta (6 %), nautaa (3,5 %), possua (3,5 %) Ainoana hiilihydraattilähteenä luontaisesti gluteeniton paisutettu maissi Säilötty luonnollisin antioksidantein Ei sisällä väri- tai makuaineita, keinotekoisia säilöntäaineita tai geenimanipuloituja ainesosia 100 % maistuvuus- ja toimivuustakuu Frank’s Pro Gold Total 60 on puristustekniikalla valmistettu kuivaruoka, jonka pohjana ovat koiralle tärkeimmät ja luonnollisesti sopivimmat ravintoaineet: eläinperäinen proteiini ja eläinrasva. Frank’s ProGold Total 60, 3kg/12kg ei sisällä lainkaan viljagluteeneja tai muuta proteiinipitoisuutta keinotekoisesti nostavaa raaka-ainetta. Lähes 100% ruuan proteiinista ja täydet 100% rasvoista ovat eläinperäisiä. Total60 sisältää kanan lisäksi pohjoismaista kalaa, naudan-, lampaan- ja porsaanlihaa sekä kananmunaa. Kaikki eläinproteiinilähteet ovat ensiluokkaisia, ja lihat elintarvikelaatuisia. Hyvin imeytyvä ja maistuva kananrasva toimii pääasiallisena energianlähteenä. Viime silauksena ruokaan lisätään loraus välttämättömiä Omega-3 ja -6 -rasvahappoja sisältävää puhdasta norjalaista lohiöljyä. Ainoaa hiilihydraattilähdettä, luontaisesti gluteenitonta paisutettua maissia on ruuassa vain sen verran, kuin sen valmistukselle on välttämätöntä. Total60 on säilötty luonnollisin antioksidantein (tokoferoli ja rosmariiniuute), eikä se sisällä lainkaan väri- tai makuaineita. Total60 sisältää kaikki koiran tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit oikeassa suhteessa, ja välttämättömien mikroravinteiden lisäksi siihen on lisätty nivelten hyvinvointia tukevaa kondroitiinia ja glukosamiinia. Total60 puristeruoka ei liotettaessa turpoa vaan hajoaa. Tästä syystä ruoan sulavuus ja imeytyvyys ovat huippuluokkaa. Puristeruokaa annetaan koiralle vähemmän, koska sen ravintoaineet imeytyvät perinteistä ekstrudoitua nappulaa täydellisemmin. Pienempi annos paremmin sulavaa ruokaa toimii ruuansulatuskanavaa hellien: ilmavaivat vähenevät, ulosteet muuttuvat pienemmiksi ja kiinteämmiksi, ja tavanomaiset ruuansulatusvaivat voivat helpottua. Tämä edesauttaa koiran vastustuskyvyn paranemista, ja ehkäisee ruuansulatuskanavan ärtymisestä johtuvien yliherkkyysoireiden kehittymistä. Total60 tarjoaa koirallesi maistuvassa muodossa luonnolliset, eläinperäiset energianlähteet ja rakennusaineet. Total60 valmistetaan alhaisemmassa lämpötilassa ja se sopii erinomaisesti myös matkaruuaksi ja vaihtoehdoksi barffaajille.

Frank’s Pro Gold Total 60, 3kg/12kg valmistusaineet: paisutettu maissi (35 %), kananliha (32 %), skandinaavinen kala (8 %), lampaanliha (6 %), kananrasva (5 %), naudanliha (3,5 %), sianliha (3,5 %), kananmuna (2 %), sikuri, norjalainen lohiöljy (1 %), mineraalit ja vitamiinit, lesitiini, L-karnitiini, kondroitiinisulfaatti, glukosamiinikloridi, tauriini. Koostumus: Lisätty: Proteiini 25,0 % A-vitamiini (E672) 18 000 IU/kg Rasva15,0 % D3-vitamiini (E671) 1 800 IU/kg Kuitu 1,5 % E-vitamiini (as dl-alpha-tocoferolacetate) 200 mg/kg Tuhka 5,7 % C-vitamiini (as l-ascorbic acid phosphate) 100 mg/kg Kosteus 7,0 % L-karnitiini 300 mg/kg Fosfori 1,0 % Tauriini 100 mg/kg Kalsium 1,3 % Ruokintaohje: Puristeruoka on huomattavasti perinteistä nappularuokaa painavampaa ja tiiviimpää, ja sen imeytyvyys ja ravinteiden hyödyntäminen koiran elimistössä tehokkaampi. Tarjoa ruoka koirallesi kuivana ja huolehdi, että saatavilla on aina raikasta vettä.

Lisätiedot

Paino 3 kg
Koko

,

Tuotemerkki

Documents