Ratsastushousut

Ratsastushousut ja ratsastuslegginssit tilaat helposti Horser.fi-verkkokaupasta. Tutustu ratastushousuvalikoimaan!

Ratsastushousut tekevät ratsastuksesta mukavampaa, sillä ne ovat suunniteltu kaikilta ominaisuuksiltaan juuri ratsastusta varten. Itselleen parhaiten sopivat housut kannattaa valita huolellisesti, koska ne takaavat parhaimman mukavuuden ratsastaessa. Laadukkaat housut ratsastukseen vähentävät riskiä saada hiertymiä, ja materiaalista riippuen ne voivat auttaa sinua istumaan paremmin ja tiiviimmin satulassa. Ratsastushousujen saumojen pitää olla sijoitettuna niin, etteivät tunnu epämukavilta ja aiheuta ikäviä painaumia ihoon. Ratsastushousuja on yleensä kätevää olla ainakin kahdet, toiset ohuemmat kesäkäyttöön ja toiset paksummat talvikäyttöön. Talvihousujen koko kannattaa mahdollisesti valita sillä ajatuksella, että alle mahtuisi vielä ohut trikookerrasto.

Löydä sinulle paras ratsastushousumalli

Ratsastushousuvalikoimamme kattavat monenvärisiä ja -kokoisia malleja. Ratsastushousujen paikoissa on myös eroja, ja kokeilemalla löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon. Kokopaikkaiset housut antavat yleensä tiiviimmän istunnan, kun taas monet kokevat pääsevänsä lähemmäksi hevosta polvipaikkaisilla housuilla. Ratsastushousut grippipaikoilla parantavat entisestään pitoa. Meiltä löydät laadukkaat housut juuri sinun makusi mukaan. Valikoimissamme ovat muun muassa laadukkaat Kingslandin, Horse Comfortin ja Pikeurin housut. Valikoimamme kattavat myös lasten ratsastushousut eri väreissä ja erikokoisina.

Talviratsastushousut koviinkin pakkasiin

Kovilla pakkasilla tavalliset ohuet housut ratsastukseen voivat olla liian kylmät, vaikka pohjalle pukisikin lämpökerraston. Valikoimistamme löydät myös kylmilläkin säillä lämpimänä pitävät talviratsastushousut. Vaihtoehtoina ovat joko tyköistuvat, joustavasta ja lämpimästä Thermosoft-kankaasta valmistetut kokopaikkaiset talviratsastushousut tai vieläkin lämpimämmät kokopaikkaiset, hyvin istuvat topparatsastushousut.

Ratsastushousut-ale

Tilaa Horser.fi-verkkokaupasta laadukkaat ratsastushousut nahka- tai grippipaikalla!Horser.fi-verkkokaupassamme on aina ratsastushousut-ale, sillä outlet-osiomme palvelee vuoden jokaisena päivänä tarjoten laadukkaita tuotteita mahtavin alennuksin. Osan tuotteista myydään jopa puoleen hintaan! Tuotteita myös päivitetään säännöllisesti, joten kannattaa olla tarkkana hyvien tarjousten varalta. Käy katsomassa itsellesi uudet ratsastushousut alesta, vielä kun niitä on jäljellä!

Ratsastushousut netistä milloin vain

Voit tilata haluamasi housut ratsastukseen netistä milloin vain. Verkkokauppamme on auki vuoden jokaisena päivänä, ja voit tilata ratsastustarvikkeet netistä milloin tahansa, sinulle parhaimpana ajankohtana. Säilytämme kaikkia myytäviä tuotteitamme omassa varastossamme, josta tuotteet lähtevät asiakkaalle heti seuraavana arkipäivänä tilauksesta valitsemallasi toimitustavalla. Näin et joudu odottelemaan turhia tuotteen saapuessa jostain kauempaa, mahdollisesti jopa toiselta mantereelta.

Näytetään kaikki 12 tulosta