Ratsastuskypärät

VG1 standardin ratsastuskypärät | Panosta turvallisuuteen ja osta standardin mukainen ratsastuskypärä. Muista myös lasten ratsastuskypärät!

Ratsastuskypärät ovat ratsastajan tärkein suojavaruste, jolla suojataan putoamisissa kaikista altteinta kehonosaa, eli päätä. Ratsastuskypärä suojaa myös mahdollisesti eri suunnista tulevilta iskuilta, kuten hevosen potkaisulta. Päänsuojusta hankittaessa on valittava sellainen malli ja koko, joka istuu hyvin päähän, eikä hölsky. Säädettävä kypärä antaa mahdollisuuden muuttaa kokoa eri vuodenaikoina, jos kylmällä säällä kypärän alle haluaa pukea pipon tai muun päähineen. Horser.fi-verkkokaupastamme löydät turvalliset ja kestävät ratsastuskypärät joka koossa ja eri hintaluokissa. Lisäksi myymme nykyaikaiset VG1-standardoidut ratsastuskypärät antamaan mitä tehokkainta suojaa. Talvella kypärän alla ratsastajan päätä lämmittää puuvillainen kypärämyssy. Joissain kypärämalleissa lisämukavuutta tuo pehmustettu leukahihna.

Lasten ratsastuskypärä

Lasten päänsuojuksen tulee olla oikean kokoinen ja laadukkaasti valmistettu, jotta se suojaisi mahdollisimman hyvin pientenkin ratsastajien päitä. Koska lasten päät kasvavat vielä, lapselle olisi hyvä hankkia säädettävä ratsastuskypärä, jossa on hieman kasvuvaraa tulevaisuutta varten. Säädettävää kypärää on myös helpompi pitää kesät talvet, kun sen alla voidaan tarpeen tullen käyttää pipoa.

Turvallisempi VG1-standardin ratsastuskypärä

Eurooppalaisen VG1-standardin ratsastuskypärät, kuten Lami-Cell Delta VG1 ratsastuskypärä, tarjoavat ratsastajalle entistäkin parempaa ja kattavampaa suojaa päähän kohdistuvia iskuja vastaan. VG1-standardin kypärät tarjoavat muun muassa parempaa kestävyyttä eri suunnilta kuin vain suorassa putoamisessa, parempaa vastusta teräviä objekteja vasten sekä parempaa sivusuojaa sivulta tulevaa iskua vasten. Kypärässä on myös suurempi suojapinta-ala, joka ei häiritse kuuloa. Tämä ratsastuskypärä ei myöskään häiritse näkökenttää.

Ratsastuskypärät eri väreissä ja kokoluokissa

Valikoimistamme löytyvät perinteiset mustat ja tummat ratsastuskypärät, mutta myös hempeämmällä pinkillä piristetyt kypärät. Päänsuojusten koot ovat useimmiten S–L, mutta päänympärysmitat saattavat vaihdella eri valmistajien kokoluokissa. Tarkista siis jokaisen mallin istuvuus omaan päänympärysmittaasi. Pienin valikoimiemme kypärän päänympärysmitta on 48 cm ja suurin 62 cm.

Ratsastuskypärät nopealla toimituksella

Voit tilata haluamasi ratsastustarvikkeet verkkokaupastamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Varastoimme myytäviä tuotteita omassa varastossamme, joten saamme tilaukset liikkeelle heti seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Näin saat tilaamasi tuotteen mahdollisimman nopeasti itsellesi valitsemallasi toimitustavalla.  Tutustu siis valikoimiimme, löydä oikea kokosi ja tilaa haluamasi ratsastuskypärä verkkokaupastamme!

Näytetään ainut tulos