Suitset ja tarvikkeet

Laadukkaat suitset myy Horser.fi-verkkokauppa, tilaa omasi nyt!

Horser.fi-verkkokauppamme valikoimat sisältävät monen tyyppiset suitset eri valmistajilta. Löydät meiltä esimerkiksi monipuoliset kankisuitset, meksikolaiset suitset ja kuolaimettomat suitset. Meiltä saat samalla myös kaikki suitsiin ja juoksutukseen liittyvät tarvikkeet, kuten kuolaimet, turparemmit, rintaremmit ja juoksutusliinat. Meiltä pystyt näin ollen ostamaan kokonaan uudet suitset, tai tarvittaessa ainoastaan lisätarvikkeita tai uusia osia rikkimenneiden tilalle. Tyylikkäille ratsukoille tarjoamme muun muassa timantein koristellut otsapannat viimeistelemään edustavan ulkoasun.

Laaja kirjo erityyppisiä suitsia

Eurooppalaistyyppiset suitset jaetaan kuolaimen perustyypin mukaan lähinnä nivel- ja kankisuitsiin. Lännenratsastuksessa käytetään yleisesti lännensuitsia, joissa hihnoja voi olla huomattavasti vähemmän. Lisäksi on erityyppisiä kuolaimettomia suitsia, joiden vaikutus perustuu hevosen turpaan tai niskaan ohjien avulla kohdistettavaan paineeseen. Tietty kovitettuun turpahihnaan ja vipuvarsiin perustuva kuolaimeton suitsityyppi tunnetaan nimellä hackamore. Hackamore tarkoittaa kuitenkin eurooppalaistyyppisessä ratsastuksessa, raviurheilussa ja lännenratsastuksessa hyvin erityyppisiä suitsia. Meiltä löydät suitset joka lähtöön!

Sopivat päitset joka hevoselle

Meksikolaiset suitset ja kankisuitset tilaat helposti Horser.fi-verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!Laajoista valikoimistamme löydät varmasti hevosellesi ja suunniteltuun käyttöön tarkoitetut päitset, eli suitset. Joillekin hevosille voi olla perusteltua hankkia lisäksi apuohjat tai muut hevosen kontrollointia helpottavat lisäosat suitsiin. Myymme myös monipuoliset lisätarvikkeet, joiden avulla päitset tuntuvat entistäkin mukavimmilta hevoselle, mutta säilyttävät silti tuntuman hevoseen. Poneille myymme erikseen erityyppiset ponisuitset, joiden mitoitus on säädetty oikeaksi pienemmillekin poneille. Jos hankinnoissasi on suitset mihin tahansa tarkoitukseen, tutustu valikoimiimme ja tee tilaus mihin vuorokauden aikaan tahansa!

Näytetään 1–16 / 70 tuloksesta