Satulat

Satula on ratsastajan tärkein työväline. Valikoimassamme on paljon satuloita, kuten estesatulat, koulusatulat ja yleissatulat, eri hintaluokissa ja eri tarkoituksiin.

Satuloiden valmistustapoja on useita. Satulan runko voi olla valmistettu komposiittimateriaalista tai puusta, ja se voi olla teräsvahvistettu. Toppaus koostuu usein villasta, neopreenista tai ilmasta. Ulkopinta on nahkaa tai synteettistä materiaalia. Myös rungottomia satuloita on olemassa. Lajista riippuen satuloita löytyy eri käyttötarkoituksiin. Satulan istuinpinnat ovat perinteisesti nahkaa, joskin synteettisistä materiaaleista tehdyt ja nahkaisia helppohoitoisemmat satulat ovat yleistyneet. Satula on ratsastajalle paljasta hevosenselkää mukavampi ja tukevampi istua, ja lisäksi satulan käyttö mahdollistaa jalustimet, jotka tukevoittavat istuntaa entisestään ja helpottavat hevosen selkään nousemista.

Satula on kuitenkin mukavuustekijä myös hevoselle, sillä se jakaa ratsastajan painon laajemmalle alalle hevosen selkää. Satula tulee valita käyttötarkoituksen ja hevosen rakenteen mukaan. Valikoimissa satulat mm. merkeiltä Supreme, Jorge Canaves, Kieffer ja John Whitaker.

Tiesithän, että kaikki verkkokaupassamme esiteltävät hevostarvikkeet löytyvät omasta varastostamme, joten pystymme toimittamaan tuotteet sinulle nopeasti, ilman turhaa odottelua.

Katso myös satulatarvikkeet!

Näytetään kaikki 6 tulosta